Un top cu cele mai frumoase 10 locuri din Romania pentru o vacanță de poveste cu cortul a fost alcatuit de blogerii de la calatorinbascheti.ro. Unul dintre aceste superbe locatii alese este CAMPING FAIN – Salard, Valea Jirca, Lunca Bradului, Mures -, pe pozitia 5. Noi consideram ca merita locul 1. 😉

Pentru oamenii cu spirit fain, cum este şi motto-ul campingului, recomandăm Campingul Fain sau cu alte cuvinte Vama Veche (de altădată) din inima Munţilor Gurghiului. Pozele alese nu pot surprinde, realist, atmosfera hippie, pe care o are acest loc. “Fain” nu este doar un camping în adevăratul sens al cuvântului, ci este un stil de viaţă, spun cei doi blogeri.

Dacă iubiţi muntele, firescul şi muzica bună acesta este, de departe, locul potrivit pentru voi. Turiştii „faini” au aici 4 posibilități de campare: cortul propriu, cortul Canvas, cortul Dome sau campare cu rulota. De asemenea, există posibilitatea de a închiria şi un cort aici. În camping, veți găsi și o tavernă, unde te poți bucura de un ceai sau o cafea bună, dar şi un ciubăr de lemn care merită încercat, indiferent de vreme.

CÂT COSTĂ? Costul campării unui cort mic este de 50 de lei. Preţul închirierii unui cort de două persoane este de 161 de lei, potrivit Booking.com.

EVENIMENT! Ne strangem in 5-7 Aprilie la Fain pentru o experienta deosebita : facem un Drum Circle memorabil la focul de tabara. Natura, foc, percutie, sinergie, spirit si cel mai important: oameni faini.

Te bagi ? Rezerva-ti cortul pentru o experienta cel putin altfel. Detalii aici.

Sursa: calatorinbascheti.ro