Au trecut doar cateva ore de cand am crezut ca stirea zilei a fost cea in care “vrednicul” primar din municipiul Sighisoara isi anunta o noua candidatura la fotoliul de primar (detalii aici), dar, se pare ca ne-am inselat.

De fapt, stirea zilei vine tot din Sighisoara unde, comunitarii primarului actioneaza “in forta” si se pare ca amendeaza un batranel care incerca sa vanda niste maturi. Este cam la fel ca in cazul batranicilor amendate ca vindeau patrunjel.

Noua ne e jena sa scriem mai mult, lor sa scrie procesul verbal, nu. Dar va redam cateva comentarii lasate de muresenii revoltati de situatie, la postarea autorului pozelor:

Anca Rațiu – In așa zisa ”Piață Sigma” unde se desfășoară printre bălți sau praf gros, în funcție de vreme activitatea de alimentație publică sfidânnd nu doar estetica acestui loc aflat în zona zero a municipiului ci, mai ales, regulile elementare ale igienei și fiscalizării acestui tip de comerț respectiv nu s-a nvăzut niciun control, Nici de la Primărie nici de la DSP, DSV sau ANAF… Taman pebătrânelul cu mături de pe terenul fostului Stadion al orașului vândut de samsarii imobiliari aflați la conducerea orașului în perioada 2002-2012 li s-a cășunat… Acesta o fi infractorul nr. 1 al urbei?

Leonte Papp – Oare vin și mascații???

Sergiu Purenciu – Așa primar, așa oraș. Îmi e rușine.

Darius Stroian – Nu ai ce sa te astepti la Politia Locală Sighisoara , sincer acum …

Rareș Trifan – Dar pe ce i care stau pe locul de handicapați de ce nu ii amendeaza?

Mihai Moraru – pana am iesit din kaufland au plecat si ei si batranu. Vroiam sa cumpar o matura si sa o fac cadou domnilor politisti

Alex Bokor – Astazi am vorbit putin cu el si i-am spus ca nu imi trebe matura da o sa-i dau niste bani, pentru ca era un tip la vreo 30 de ani sanatos tun, cersea carucioare in parcare… A avut omul o sclipire in ochi cand a vazut ca ii dau banii si nu vreau matura si a insistat de 5 ori sa iau macar o maturice, foarte de treaba batranelul, daca atata poate politia, atata sa faca…

Domokos Volkan – Rusine politia comunitara sighisoara! cersetorii din intersectie de ce nu ii adunati sau primiti cota parte?

Elisabeta Precup  – Rusine!!!

 

MS /  Foto: Mihai Moraru – ‎Info locatie radar sighisoara