Serviciile de voce, date, precum și aplicațiile Orange funcționează în parametri normali, precizează reprezentanții companiei de telefonie mobilă pe pagina oficialăde Facebook.

„Le recomandam celor care inca intampina probleme sa inchida si sa redeschida telefonul. Mulțumim tuturor pentru răbdare și înțelegere”, se mai precizează pe contul de social media.

Astăzi au fost probleme pentru abonații Orange din cauză că au fost identificate trei secționări ale rețelei de fibră optică în județele Bistrița-Năsăud, Brașov și Mehedinți. Două dintre secționări au fost simultane.

Ministrul Comunicaţiilor a spus că anul trecut au avut loc 1.200 de astfel de incidente şi a recomandat celor care consideră că au fost prejudiciaţi de întreruperi, cetăţeni sau companii, să îşi studieze contractele şi să ceară, dacă este cazul, despăgubiri.

Orange poate fi sancţionată, în cazul în care autoritatea ajunge la concluzia că incidentul nu a fost gestionat corespunzător. Anul trecut, compania Telekom, a fost sancţionata cu peste 1 milion de lei, pentru un incident asemănător