Atentie, soferi…

Update1: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră a fost reluată total pe DN 14A, în zona localităţii Bobohalma, judeţul Mureş, unde s-a produs o coliziune frontală, în care au fost implicate două autoturisme. În final, şapte persoane au suferit leziuni, dintre care un minor, toate fiind transportate la spital. Valorile de trafic au crescut uşor în urma evenimentului.


Update: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 14A, în zona localităţii Bobohalma, judeţul Mureş, s-a produs o coliziune frontală între două autoturisme, din cauza neacordării de prioritate. În urma impactului au rezultat şase victime, conştiente, care urmează a fi transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale necesare. Circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers.


In urma cu putin timp, pe DN 14A intre localitatile Cucerdea-Tarnaveni, intersecția cu drumul spre Bobohalma, judetul Mures, a avut loc un grav accident de circulatie in urma caruia au rezultat sapte victime ranite, conform primelor informatii.

Echipajele de salvare sosite la fata locului acorda primul ajutor persoanelor ranite, pe care ulterior le va transporta la spitalul din Tirgu Mures.

Circulatia in zona este blocata.

Revenim cu amanunte.

MS / Foto: colaj arhiva / realitateademures.net