Aventura la limita! A fost salvat fiind ridicat de elicopter……

Un copil în vârstă de 15 ani, care a sărit, astazi, în râul Mureş, în zona oraşului Luduş, a fost salvat cu ajutorul elicopterului şi a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Tirgu Mureş în stare soc si de hipotermie.

Conform martorilor, băiatul era urmărit de paznicii unui depozit de fier vechi, din care a incercat sa fure. Sa nu fie prins a sărit în râu, deşi nu ştia să înoate.

Copilul a reuşit să se prindă de un copac de pe o insulă formată pe râul Mureş. Speriat, si-ar fi anuntat tatal care, ajuns la fata locului a incercat sa il scoata, dar a ramas si el blocat din cauza curentilor.

Ulterior, copilul a fost ridicat prin troliere de către elicopter, deoarece barca pneumatică din dotarea pompierilor nu a putit fi folosita din cauza curenţilor puternici de apă.

“Poliţia Luduş a fost sesizată că o persoană necunoscută ar fi încercat să sustragă bunuri din incinta unei societăţi comerciale şi s-a deplasat la faţa locului. S-a constatat că, pe o insulă din mijlocul râului, se afla o persoană de sex masculin, care părea a fi minoră, care spunea că nu poate să revină. Aşa că a fost sesizat ISU Mureş, care l-a ridicat pe minor. Acesta are 15 ani şi e din Luduş. Se efectuează cercetări pentru lămurirea sub toate aspectele a evenimentului”, conform IPJ Mures.

Salvare copil raul Mures cu elicopterul

Imagini cu momentul salvarii copilului! Detalii aici: https://goo.gl/iAzG9H

Publicată de Mures Stiri pe Marţi, 26 martie 2019

MS / Foto: colaj / ISU Mures