In sedinta CL Tirgu Mures de joi, este supus votului consilierilor un proiect mai inedit prin care, in memoria ing. Mircea Birău, soția acestuia solicită accesul gratuit la toate serviciile Bazinului Acoperit Piscină ”ing. Mircea Birău” din Târgu Mureș.

“În anul 2003, Consiliul Local Municipal prin Hotărârea nr.305 din 18 decembrie 2003, a aprobat atribuirea Bazinului Acoperit Piscina situată în Târgu Mureș, str.Liviu Rebreanu nr.29A, denumirea de ”ing.Mircea Birău” .

Ing. Mircea Birău a fost decorat cu diploma și Medalia de Excelență din partea Organizației de Revoluționari iar post mortem cu titlul de Cetățean de Onoare al Municipiului Târgu Mureș și Diploma de Excelență ”Fibula de la Suseni” din partea Prefecturii jud.Mureș.

În memoria ing.Mircea Birău, soția acestuia solicită, prin adresa nr.62734/24.10.2018, înregistrată la Municipiul Târgu Mureș, accesul gratuit la toate serviciile Bazinului Acoperit Piscină ”ing.Mircea Birău” din Târgu Mureș, str.Liviu Rebreanu nr.29A

Având în vedere prevederile art.45 alin.(1) din Legea 215/2001 privind administraţia
publică locală, supunem spre aprobare Autorităţii Publice deliberative alăturat proiectul de hotărâre,” se arata in expunerea de motive a proiectului.

MS / Foto: colaj