Așa arată inapoierea ROMANIEI datorată acestor legi electorale aberante, combinate cu alte legi, unele mai stupide ca altele.

Cei de la PSD mai duc vreo cateva zeci de cutii, PNL ul la fel, ALDE la fel si asa ai multi metri cubi de maculatura, ce nu poate sa fie verificata de nimeni, iar in 3 luni dupa alegeri se ard, se duc la reciclare, cu toate datele personale cu tot.

Astia liberali de la PNL, in frunte cu marea speranta Citu Florin ce spun? Ca pe cei de la ALDE si pe vechii pdl-pnl in frunte cu BOC si BLAGA si pe BASESCU de la PMP stim ce au zis, ce au facut.

Romania antidemocratica ”permite” ca 95% dintre oameni sa nu poata concura, iar atunci este logic sa vezi o gramada de oameni, care ajung sa creada ca doar cei cativa zei de sus pot face ceva pentru ei jos.

Oameni, care nu fac NIMIC pentru ca si ei sa poata concura cu propria echipa si sa incerce sa justifice de ce este antidemocratica aceste prevedere, chiar antinconstitutională.

O lege electorala poate sa fie schimbata de cetatenii din afara parlamentului, doar atunci cind sunt alegeri si ei se lupta pentru libertatea de a putea concura la fel de usor ca marea majoritate a tarilor din occident, fara sa fie nevoie de zei si sefi la Bucuresti sau Bruxelles.

Cum USR ul in parlament a facut impresie artistica pe reforma electorala, iar PNL-PMP-UDMR- ALDE nu au nici o treaba cu libertatea politica si nici nu au avut vreodata de gind sa o faca, ramine singura sansa pentru cei din afara puterii de la Bucuresti sa poata schimba regulile jocului.

Daca o sa fie bani de mers la Bucuresti, atunci o sa avem sansa sa vedem cum refuza BEC candidatura si de aici speram sa ajungem ca in 2016 la CCR, care cam intr-un an o sa ajunga sa judece exceptia. De data asta decizia CCR va fi una favorabila noua, celor mici. 😉

Sursa: Dan Masca – POL Tirgu Mures /  Foto: USR