Compania amb Wine, producătorul vinurilor Liliac și parte a consorțiului austriac amb Holding, s-a extins anul acesta pe piața din Canada, iar printre planurile de viitor ale companiei se numără devoltarea unor facilități de cazare pentru turiști în mijlocul viei, cu fonduri europene. În prezent, compania exportă 10% din producția de vin obținută din cele 52 de hectare plantate cu viță-de-vie din regiunea Batoș (Mureș) și Vermes-Lechința (Bistrița-Năsăud).

Înființată în 2010, amb Wine a finalizat în 2016 procesul de dezvoltare a cramei, cumulând o investiție de circa 10 milioane de euro.

“Ne dorim să punem în practică planurile (de a oferi facilități de cazare – n.red), iar de această dată lucrăm la un proiect unde vom avea și ajutor din partea fondurilor de la Uniunea Europeană, lucrurile merg puțin mai greu decât ne-am fi așteptat. Proiectul este în fază incipientă și ne dorim ca rezultatul să exprime “, a adăugat Radic, care a preluat funcția de CEO al amb Wine la începutul anului trecut.

Sursa: profit.ro