Sa nu fie legea pentru toti in Tirgu Mures?!…

O coada “suspecta” la un magazin de piese auto din municipiul Tirgu Mures, a atras atentia muresenilor, multi dintre ei nedumeriti de apetitul oamenilor pentru componentele auto. 😉

Cand colo ce sa vezi, nici vorba de vanzare de piese auto, ci de un alt punct de lucru inedit pentru distribuirea abonamentelor “gratuite” pentru transportul in comun.

Conform unor informatii, spatiul comercial ar apartine Siletina, pe vremuri acolo familia Maior desfasurand diverse alte activitati. Nu stim sa va spunem daca spatiul este autorizat ca punct de lucru pentru activitatea din acest moment, dar suntem siguri ca reclama exterioara – Piese Auto – nu mai are autorizatie valabila si taxele aferente platite la zi. Poate au “uitat” comunitarii de ea, ca parca de asta se ocupa, afisaje stradale, nu?

Va reamintim ca in urma cu o saptamana publicam materialul, abonamentele „gratuite” pentru transportul in comun vandute in Casuta lui Mos Craciun din Centrul municipiului Tirgu Mures (detalii aici), casuta care a disparut la cateva ore de la publicarea materialului si automat punctul de lucru, cel mai probabil ilegal si fara autorizatie, a fost inchis.

MS /  Foto: Maria Moldovan