Deși nu e din Mureș, am avea și noi câțiva…

Situaţie comică la Tecuci, acolo unde primarul oraşului, social-democratul Cătălin Hurdubae, s-a pomenit scos la vânzare pe site-ul specializat OLX.

Iniţial, cel care a postat anunţul (semnătura este „un tecucean ţepuit de PSD”) a precizat că primarul Cătălin Hurdubae se vinde cu 1 leu, după care a adăugat că ar da şi o tavă de mici cu muştar (muştarul de Tecuci fiind cel mai important brand naţional pe acest segment), drept premiu, numai să vină cineva să îl ia pe edil, scrie adevarul.ro.

„Se vinde primar de Tecuci! C.C. Hurdubae, originar din jud Vaslui, măritat la Tecuci, ajuns Primar PSD-ist, se vinde cu preţul de 1 LEU sau chiar îl cedăm gratuit numai să scăpăm de el! Persoana care şi-l va adjudeca va fi premiată cu o tavă de mici şi muştar de Tecuci!”, este textul anunţului postat pe OLX, joi 21 martie 2019, la ora 18.04.

Anunţul a fost poziţionat în secţiunea „Animale de companie”, probabil ca o aluzie la celebra sintagmă „zoon politikon”, folosită în premieră de filosoful antic Aristotel în cea mai cunoscută lucrare a sa: „Politika”.

Sursa:Money.ro