Deocamdata, nu se precizeaza numele pentru celelalte 3 locuri vacante…

Partidului Național Liberal, filiala județeană Mureș, a transmis Secretarului municipiului Târgu Mureș, nominalizările pentru ocuparea posturilor vacante de consilier local.
Demersul legal al PNL vine în urma constatării încetării de drept a mandatelor de consilieri locali a cinci foști membri ai PNL.

Conform documentelor transmise către Municipiul Târgu Mureș, Mădălina Virginia Oltean și Ervin Molnar întrunesc condițiile prevăzute de lege pentru a deveni consilieri locali, în cadrul Consiliului Local al municipiului Târgu Mureș.

Mădălina Virginia Oltean a absolvit Colegiul Național „Unirea” din Târgu Mureș și Universitatea de Medicină și Farmacie Târgu Mureș, Facultatea de Medicină Dentară. Este medic stomatolog la un cabinet privat din Târgu Mureș, desfășurând anterior peste șapte ani de voluntariat în mai multe cabinete de medicină dentară. Este membru al Colegiului Medicilor Dentiști din județul Mureș. Face parte din PNL Mureș începând cu anul 2014 fiind, timp de un an, co-președinte al Clubului Studenților Liberali Mureș.

Ervin Molnar este consilier județean, ales în anul 2016, îndeplinind și funcția de consilier local, în perioada 2015-2016. Este director executiv la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară “Aqua Invest Mureș” și a fost director la Administrația Națională “Apele Române”- Administrația Bazinală de Apă Mureș. A fost și consilier al prefectului și șef de cancelarie la Instituția Prefectului – județul Mureș. Este absolvent al Colegiului Național “Al. Papiu Ilarian” din Târgu Mureș, al Universității Tehnice din Cluj Napoca – Facultatea de Construcții de mașini – roboți industriali și master la Universitatea “Petru Maior” din Târgu Mureș, în “Managementul sănătății și securității în muncă”.

Sursa: PNL Mures /  Foto: colaj