Pare complicat, in realitate e multa bataie de joc…

Ii numim sugestiv “Dorel” pe toti cei la care facem referire cand vine vorba de traznai facute de muncitori sau de sefii lor. Nu facem discriminari, pe toti ii consideram si numim la fel. 😉

In cazul de fata, din pacate, vorbim de traznai pe enorm de multi bani publici, adica o adevarata bataie de joc fata de mureseni. De exemplu, pe strada N. Iorga din municipiul Tirgu Mures, anul trecut prin octombrie au efectuat lucrari de asfaltare si au plantat pomi. Acum, la doar cateva luni, au revenit cativa Dorei, ii scot si replanteaza altii.

Un alt exemplu este cel de pe Aleea Constructorilor, unde, in urma cu vreun an, au asfaltat, iar acum vin cei de la Aquaserv cu Doreii lor si sparg tot. Exemplele cu lucrari consecutive si identice in acelasi loc, pot continua, suntem siguri ca se regasesc in majoritatea localitatilor din judetul Mures.

Cat credeti ca ne costa toate astea? Tot bugetul plus niste imprumuturi de milioane de euro contractate pentru “binele si dezvoltarea” muresenilor, lucru de altfel mentionat de ei in toate postarile si scrisorile expediate pentru a-si acoperi nepriceperea sau, mai grav, “excedentul material”.

Sefu’ Dorel a uitat ca a mai fost aici acum cateva luni aici…

Pe Aleea Constructorilor, la fel…

MS / Foto: Ogrean Jan