La aproape doua luni de cand Maurer Imobiliare a demarat lucrările pentru ansamblul Maurer Residence Târgu Mureș, probabil cel mai mare ansamblu construit în municipiu după Revoluție, anunta acum ca are deja contractate peste o suta de apartamente. In prima faza au inceput lucrarile la doua blocuri de patru etaje.

“Comunitatea Maurer Imobiliare din Târgu Mureș începe să prindă contur. 100 de familii au optat deja pentru un apartament finisat la cheie în ansamblul Maurer Residence Târgu Mureș,” se arata pe pagina dezvoltatorului.

Ansamblul rezidential Maurer Residence Targu Mures isi va avea amplasarea pe locul fostei fabrici de zahar din Tirgu Mures. Din harta ansamblului nu vor lipsi spațiile verzi, locurile de joacă pentru copii, spațiile comerciale sau centrele private de învățământ. Se are în vederea construirea unei grădinițe și a unei școli pentru aproximativ 3000 de familii tinere care vor popula acest nou cartier al orașului Târgu Mureș.

Sunt prevazute peste 3000 de locuințe in cele 53 de imobile, care vor fi realizate in cele două faze de construcție din cadrul proiectului. Preturile incep de la 35.000 de euro pentru o garsoniera, de la 49.500 de euro pentru un apartament cu 2 camere si de la 58.500 pentru un apartament cu 3 camere.

MS /  Foto: Maurer imobiliare