R.I.P. – Dumnezeu sa-l odihneasca in pace…

Va reamintim ca vineri 15 martie, in jurul orei 14:30, pe strada Mihai Viteazu din municipiul Sighisoara, pe fondul neacordarii de prioritare la iesirea de pe o strada laterala pe drumul cu prioritate, o conducatoare auto a acrosat motocicleta condusa regulamentar de tanarul de 26 ani din Sighisoara (Detalii aici). In urma impactului, motociclistul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgente Targu Mures pentru ingrijiri medicale de specialitate, unde a decedat.

Sabin Gombar, in varsta de 26 ani, era apreciat de Academia Tehnica Militara “ Ferdinand I” Bucuresti ca un ofiter model iar colegii, cadre universitare ale Academiei au transmis un ultim mesaj pentru colegul lor:

Academia Tehnică Militară „Ferdinand I” îşi ia rămas bun, cu profundă durere, de la un ofiţer inginer model, un coleg drag şi unul dintre cei mai buni absolvenţi, locotenentul inginer Sabin Gombar.

Născut la data de 16 august 1992 în Sighişoara, judeţul Mureş, Sabin a absolvit Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, în anul 2011 şi Academia Tehnică Militară „Ferdinand I”, Facultatea de Sisteme Electronice şi Informatice Militare în anul 2015. Fiind unul din cei mai buni absolvenţi, a ales să se dedice carierei universitare şi să se alăture corpului de cadre didactice din Academia Tehnică Militară „Ferdinand I.”, unde ocupa funcţia de şef laborator Comunicaţii şi tehnologia informaţiei.

Sabin Gombar va rămâne mereu viu în sufletele colegilor, profesorilor, prietenilor şi cunoscuţilor care îşi vor aminti de tânărul inteligent, frumos, generos şi echilibrat, căruia viaţa părea că abia i-a deschis braţele.

Slujba de înmormântare va fi oficiată miercuri, 20 martie, începând cu ora 13.00, la Catedrala Ortodoxă „Sfânta Treime” din Sighişoara.

MS /  Foto: colaj / Sergiu RW / Denis Emilian