Va rugam sa distribuiti…

Le finele lunii februarie, o garsoniera de pe str. Salcamilor din municipiul Reghin, a fost mistuita de flacari. In acea zi nefericita, Hărșan Valentin, un muresean in varsta de 19 ani, a pierdut tot ce avea. Tanarul, orfan, crescut prin centre de plasamente, trece acum prin momente deosebit de grele si are mare nevoie de ajutorul si solidaritatea muresenilor.

“Bună ziua, sunt un băiat de 19 ani, am crescut la un centru de plasament fără părinți. Mama mea a decetat acum 13 ani când aveam 6 anișori, la 32 ani ea sa stins din cauza că avea cancer. Mă mai căuta tatăl meu pâna în 2016 când a aflat că și el are cancer; a încercat să se lupte cu el dar într-un final a fost în zadar, s-a stins și el la vârsta de 53 ani.

Tatăl meu mi-a lăsat o mică garsonieră unde să am unde locui și să îmi pun capul pentru a nu mă ploua sau ninge. Din nefericire la data de 26.02.2019 mi-a luat foc locuința care o spuneam casă. Mi-a ars tot ce aveam lăsat de tatăl meu.

Aș dori să apelez la oameni cu suflet mare care au posibilitatea de a mă ajuta să îmi fac locuința lăsată de tatăl meu. Să am unde să pun capul, să pot spune că merg acasă.
Eu muncesc în domeniu cablaje dar nu am posibilitatea de a o face.
De aceea cer ajutorul vostru, știu că sunt oameni cu suflet mare care pot să mă ajute.
Mulțumesc!!!”, scrie Valentin.

Contul unde se pot face donațile este:

RO95 BACX 0000 0017 9655 2000 /

Titular cont : Hărșan Demeny Valentin Alex.

MS /  Foto: colaj