Inconstienta dusa la extrem…

In aceasta noapte, în jurul orei 03.10, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Tîrgu Mureş au oprit în trafic, pe strada Gheorghe Doja din localitate, un autoturism condus de un tânăr, de 20 de ani.

În urma verificării în baza de date, poliţiştii au constatat faptul că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.


Va reamintim ca ieri, un alt tânăr, în vârstă de 18 ani, din judeţul Mureş, a pierdut controlul direcţiei de deplasare intrând în coliziune cu un arbore de pe marginea părţii carosabile.

Impactul a dus la rănirea uşoară a conducătorului auto şi gravă a pasagerului, un alt tânăr în vârstă de 22 de ani, din acelaşi judeţ, ambii fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că şoferul nu deţine permis de conducere şi se afla sub influenţa alcoolului, cu o concentraţie de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

IPJ Mures /  Foto: colaj arhiva