Conform unor informatii, survenite pe surse, conducerea celui mai mare mall din municipiul Tirgu Mures, a decis sa renunte la transportul catre complex, oferit pana acum in mod gratuit clientilor. In urma acestei decizii, cele circa 150 de curse zilnice, impartite in trei trasee, vor mai fi efectuate doar in luna aceasta.

Desi pana in acest moment nu am primit pozitia oficiala din partea Promenada Mall Tirgu Mures, este lesne de inteles ca hotararea luata de acestia are legatura directa cu serviciile contractate de la Siletina, care s-au dovedit si in acest caz dezastruoase.

Astfel, din aprilie, muresenii care folosesc mijloacele de transport in comun, vor putea ajunge la complex doar contracost, folosind liniile 2, 4, 14, 16, 17, 18, 44.

Pe de alta parte, aceasta este a doua lovitura puternica receptionata in plin de firma familiei Maior, Siletina, dupa incercarea de introducere a transportului public in comun gratuit pentru tot orasul, esuata din fericire pentru mureseni, care nu facea altceva decat umplea buzurnarele familiei mentionate cu alte milioane de euro anual. Patesti! 😉

La final, va prezentam din nou exemplul cu starea tehnica a acestor „maxi taxi” puse la dispozitie de Siletina pentru transportul gratuit oferit de Promenada Mal Tirgu Mures:

microbuz asociere transport local- siletina Tirgu Mures 2017

Transport local ”performant” Tîrgu Mureș, 8 martie 2017.Douăzeci și șapte de ani de ”bună guvernare” locală a dus la astfel de aer ”curat” oferit de hîrburile Asocierii Transport Local SA – SILETINA SRL Tîrgu Mures.

Publicată de Inmures.ro pe Miercuri, 8 martie 2017

Revenim cu amanunte.

MS / Video: Inmures.ro / Foto: colaj