Cu toate ca nu a avut loc in Mures, publicam imaginile deoarece le consideram extrem de sugestive in ce priveste una dintre cauzele principale generatoare de accidente rutiere grave din orasele muresene. Astfel de evenimente nefericite, in care sunt implicati pietoni, se finalizeaza in multe cazuri cu tragedii.

O tânără de 29 de ani care se angajase în traversarea străzii în mod neregulamentar a fost izbită de o mașină, in municipiul Timisoara! Din fericire, in acest caz, victima a supravietuit impactului. Momentul a fost surprins de camerele video aflate în zonă.

Atentie, imagini cu puternic impact emotional…

accident Timisoara

Tânără de 29 de ani izbită de o mașină, la Timișoara!#VIDEOImagini teribile au fost surprinse luni după-amiază, la Timișoara. O tânără de 29 de ani care se angajase în traversarea străzii în mod neregulamentar a fost izbită de o mașină! Momentul impactului a fost surprins de camerele video aflate în zonă.Accidentul a avut loc luni, în jurul orei 17.00, pe Calea Martirilor. O șoferiță de 31 de ani a lovit-o pe tânăra de 29 de ani care traversa strada prin loc nepermis și fără să de asigure.În urma accidentului, tânăra a fost rănită ușor, un echipaj de ambulanță fiind solicitat la locul evenimentului rutier pentru acordarea de îngrijiri medicale victimei.La fața locului au ajuns și polițiștii care, în urma cercetărilor, au deschis pe numele șoferiței un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.Totuși, un astfel de eveniment nefericit putea să nu aibă loc dacă victima traversa strada printr-un loc semnalizat corespunzător. Din păcate, indisciplina pietonală este cauza principală generatoare de accidente grave în județul Timiș, orașul Timișoara fiind cap de listă la acest capitol, în ciuda numărului mare de treceri de pietoni semaforizate existente.

Publicată de Info Trafic 24 pe Marţi, 12 martie 2019

MS /  Video: info trafic 24 /  Foto: captura