Furnizarea apei potabile către locuitorii comunelor Sângeorgiu de Mureș și Ernei nu va fi sistată luni.

Vă reamintim, peste 10 mii de locuitori ai comunelor Sângeorgiu de Mureș și Ernei riscau să rămână fără apă potabilă de luni, din cauza unor neînțelegeri legate de documente ce vizează contractul dintre Primăria Sângeorgiu de Mureș și Compania Aquaserv. Detalii aici.

Din păcate, cei din Primăria Tirgu Mureș, care este chiar acționarul majoritar al companiei Aquaserv, nu au găsit încă nicio soluție pentru cele 36 de asociații de proprietari amenintate cu sistarea apei. (detalii si lista aici)

“În urma ultimelor discuții purtate cu reprezentanții Primăriei Sângeorgiu de Mureș, aceștia au înțeles necesitatea convocării unei ședințe de Consiliu Local, în viitorul foarte apropiat, poate săptămâna viitoare, pentru a se reglementa situația respectivelor extinderi de rețele apă – canal. În acest moment așteptăm convocatorul acelei ședințe pentru a vedea când este programată și, dacă va conține respectivele hotărâri necesare, cu siguranță vom aștepta până după acea ședință pentru a vedea dacă s-a ajuns la vreo reglementare legală,” a declarat pentru RTM purtătorul de cuvânt al Aquaserv, Nicolae Tomulețiu.

MS / Foto: colaj