Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a vizitat ieri şantierele de pe loturile 3 şi 4, între Iernut-Cheţani, Câmpia Turzii – Cheţani de pe Autostrada Transilvania, a spus ca intelege supararea romanilor si a promis ca face tot ce poate.

Nu va faceti mari iluzii, va reamintim ca in precedentul mandat nu a putut prea multe. In plus, media stadiului lucrarilor la cei 33 km de autostrada este de circa 30 %, deci slabe sanse de inaugurare in 2019, cum spune el. Aproximativ acelasi stadiu il regasim si la Centura Ocolitoare a municipiului Tirgu Mures, constructie inaugurata in 2014, dar mai stam cu siguranta ani buni pana la inaugurare, avand in vedere ca raspunsul ministrului cu privire la Centura a fost unul mai mult decat evaziv, fara nicio speranta de continuare a lucrarilor in viitorul apropiat.

În 2014 prezentam un filmuleț cu festivitățile organizate de PSD, PNL, avîndu-l invitat pe Victor Ponta cu ocazia ”inaugurării” șantierului șoselei ocolitoare Corunca- Livezeni – Ernei.Ieri s-a filmat stadiul actual si putem veea exact pe unde suntem la aproape 3 ani de la "marea" inaugurare.

Publicată de Inmures.ro pe Miercuri, 8 martie 2017

“Progresul fizic este unul acceptabil pe lotul Iernut-Cheţani,” mai spune Cuc…

Publicată de Razvan Cuc pe Miercuri, 6 martie 2019

MS /  Video: inmures.ro /  CNAIR