In timp ce transportul in comun din Tirgu Mures se afla intr-o stare deplorabila, conducerea celei mai nocive asocieri din Romania, Siletina-Transport Local, anunta introducerea cardurilor. Sa fie asta oare alternativa la achizitia de autobuze noi, achizitie ramasa la stadiu de promisiune inca din primavara lui 2016, de la alegerile locale?

Nu au precizat cine si cum le va verifica. Cel mai probabil nici nu-i intereseaza prea tare atata timp cat primesc milioane de euro anual, bani care ajung partial in firma lui Maior de la Siletina, pentru categoriile de calatori subventionati indiferent ca folosesc sau nu transportul in comun, circa 40.000 de beneficiari spun ei, de parca i-ar si controla cineva vreodata.

Asadar, din 14 martie, legitimarea transportului în autobuzele societății de transport local din municipiul Tirgu Mureș se va face pe bază de card. Noile legitimații, de dimensiunile unui card bancar sunt valabile până în 31 decembrie 2019 și se eliberează doar personal. Tariful de emitere a cardului de călătorie este de 10 lei.

La eliberarea cardurilor veți prezenta următoarele documente:

ELEVI:

Adeverință de la unitatea de învățământ pe care o frecventează (ORIGINAL)
Actul de identitate (certificat de naștere ptr. elevii sub 14 ani, carte de identitate pentru elevii peste 14 ani)
Pentru elevii sub 14 ani care nu au carte de identitate, solicitarea cardului se va face de către unul dintre părinți sau tutorele legal al elevului care va prezenta actul de identitate.

STUDENȚI:

STUDENT CARD
Carnetul de student vizat la zi
Cartea de identitate

PENSIONARI

Cartea de identitate
Cuponul de pensie (ultimul cupon din anul 2019).
Pentru toate categoriile de mai sus,se vor prezenta actele în original și copie xerox.

MS /  Foto: colaj /  Dutu Vladutu