Va rugam frumos sa distribuiti…

În perioada 1-31 martie 2019, Asociația ANIMACT desfășoară campania de adopții pentru căței și pisici – IA-MĂ ACASĂ!

Aceasta are drept scop încurajarea adopțiilor de animale în rândul târgumureșenilor și familiarizarea publicului larg cu nevoile de fiecare zi a două adăposturi din apropierea orașului – Life4Cats Rescue, respectiv Last Chance Rescue Romania.

Astfel, pe tot parcursul lunii martie, voluntarii ANIMACT, vor organiza o serie de evenimente dedicate susținerii activității celor două adăposturi și încurajării adopțiilor de animale. Programul evenimentelor este următorul:

• 9 martie 2019, ora 12:00, Cafeneaua 112 – Atelier de confecționare a jucăriilor din diverse materiale;
• 16 martie 2019, ora 18.00, Teatrul pentru Copii și Tineret „Ariel” – Proiecție de film documentar și discuții despre animalele din adăposturi;
• 23 martie 2019, ora 12:00, adăpostul Last Chance Rescue Romania – Program de plimbare a câinilor de la adăpost;

În afară de cele trei evenimente dedicate campaniei, Asociația ANIMACT desfășoară și o colectă de hrană pentru animalele aflate în grija celor două adăposturi. Cei care doresc să doneze hrană uscată și/sau conserve pentru câini și pisici (în special gama Junior), o pot face pe tot parcursul lunii martie, aducând donațiile la Teatrul pentru Copii și Tineret „Ariel”, în intervalul 9:00-18:00.

De asemenea, se pot face donații în bani, fie în cadrul evenimentelor organizate de Asociația ANIMACT pe parcursul lunii martie, fie prin PayPal, la:

• life4cats@yahoo.com – pentru adăpostul de pisici;
• lastchancerescue.office@yahoo.com – pentru adăpostul de câini;

Toți cei care doresc să susțină campania, o pot face adoptând o pisică de la Life4Cats Rescue sau un câine de la Last Chance Rescue Romania sau participând la evenimentele desfășurate de Asociația ANIMACT pe parcursul lunii martie. Pentru mai multe detalii despre adopții sau informații despre cele două adăposturi susținute pe parcursul campaniei, ne puteți scrie la iulia@animact.net.