Ministrul transporturilor în vizită de lucru! Ne spune cati kilometri inaugureaza in 2019…

Ministrul transporturilor Răzvan Cuc se află astăzi într-o vizită de lucru în județul Mureș. Acesta, alături de directorul general CNAIR Narcis Neaga, spun ca vor verifica stadiul lucrărilor de pe șantierele loturilor de autostradă Iernut – Chețani și Chețani – Câmpia Turzii.

În cursul săptămânii trecute, aflat pe șantierul autostrăzii Sebeș – Turda, ministrul transporturilor a anunțat că în cursul acestui an vor fi dați în folosință 180 de kilometri noi de autostradă în România. Estimarea, înaintată de conducerea CNAIR, include și lotul Târgu Mureș – Câmpia Turzii.

Asociatia Pro Infrastructura este de alta parere:

“Delirul continuă! După ce ministrul interimar al Transporturilor Rovana Plumb promitea, la începutul lunii februarie, că vor fi inaugurați 180 de km noi de autostradă în 2019, a venit rândul “noului” “ministru” Răzvan Cuc să se umple IARĂȘI de penibil, așa cum v-am povestit că a făcut și în 2017: http://bit.ly/2C39YKZ.

Prezent săptămâna trecută pe șantierele de autostrăzi aflate în lucru pe care tot el le dădea finalizate încă din 2017, Răzvan Cuc a spus că șeful CNAIR Narcis Neaga i-a promis 180 de km de autostradă în 2019 și el doar dă “informația” mai departe ca un papagal, fără să o analizeze. Am explicat de multe ori cât de aberantă și iresponsabilă este promisiunea aceasta.

“Ministrul” Cuc a mai zis că va continua politica falimentară și mincinoasă din mandatul precedent și se va muta pe șantiere. De parcă activitățile care-i revin (proiecte de lege, deblocarea contractelor, rezolvarea birocrației, reorganizarea ministerului și a companiilor din subordine) s-ar face de pe excavator, nu din birourile de la București.

Între timp, a apărut în imagini un alt individ de tristă amintire: Ștefan Ioniță, directorul-dezastru al CNAIR care a reușit într-un an și jumătate să deschidă 16 kilometri de autostradă care erau gata din 2016, să țină închise cu lunile loturile finalizate de pe A10 Sebeș-Turda și în general să facă praf construcția de drumuri în România.

Noua epocă Răzvan Cuc la ministerul Transporturilor începe la fel ca prima: neînțelegere totală a domeniului, promisiuni fanteziste, minciuni gogonate, “echipă” plină de oameni docili și lipsiți de orice urmă de viziune sănătoasă, multă vorbărie fără sens și foarte puține acțiuni reale,” se arata pe pagina Asociatiei Pro Infrastructura.