Cand primesti multi bani de la taticu’, dar foarte putin bun simt…

La cererea cititorilor nostri, indignati de tupeul “vedetelor autohtone”, dar nu numai, continuam sa publicam aceste exemple care demonstreaza, daca mai era nevoie, ca pestele se impute intotdeauna de la cap. Daca acesti “mici Dumnezei” mureseni ofera asemenea exemplu si totusi nu sunt amendati, cum putem avea pretentia de la ceilalti sa respecte legea.

In cazul de fata, vorbim de copilul proprietarului fostului hotel Transilvania din centrul municipiului Tirgu Mures, care, probabil din dorinta de a-si face cat mai cunoscuta noua jucarie cumparata cu bani de la taticu’, a decis sa o parcheze pe mijlocul strazii, sa fie sigur ca o vede toata lumea. Ei bine, il ajutam si noi in acest demers.

Important de mentionat ca “aschia nu sare departe de trunchi” nici in cazul “familiei Voiajor”, taticu’ fiind cel care a deschis pentru copilasul lui drumul spre acest tip de comportament civilizat, chiar el tinand de ani de zile blocate cateva locuri de parcare in fata hotelului amintit, desi legea nu mai permite niciunui privat din zona centrala acest lucru.

Uite asa, intra si ei in gasca celorlaltor „personalitati” locale care ar trebui sa reprezinte un exemplu pozitiv, dar, din pacate, lucrurile stau cu totul altfel cand esti „sus” si te crezi un „mic Dumnezeu”. Asadar, micul bogatas intregeste top 3, alaturi de:

Domnul si doamna Maior…

Viceprimarul PSD Papuc Sergiu…

MS /  Foto: Dan Masca