La data de 1 martie a.c., un echipaj de poliţie din cadrul Biroului de Ordine Publică Bistriţa a surprins în flagrant delict trei persoane care încercau să sustragă bunuri dintr-o locuinţă, situată pe raza municipiului Bistriţa.

Poliţiştii, care se aflau în patrulare în zona respectivă, au observat trei bărbaţi care au intrat în scara unui bloc şi care aveau un comportament suspect. I-au urmărit pe cei trei, iar la scurt timp i-au surprins în flagrant delict, după ce au forţat uşa unui apartament, din care încercau să sustragă bunuri.

Ulterior, poliţiştii au stabilit faptul că cei trei au vârste cuprinse între 26 de ani şi 38 de ani şi sunt din Târnăveni, judeţul Mureş.

În urma extinderii cercetărilor, a reieşit faptul că, la data de 18 februarie a.c., aceştia, împreună cu încă un bărbat, de 51 de ani, tot din Târnăveni, ar fi sustras bani şi bijuterii, în valoare de aproximativ 6000 de lei, din două apartamente, situate pe raza municipiului Bistriţa.

Cei trei bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentaţi Judecătoriei Bistriţa, cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate de către Biroul de Investigaţii Criminale în cadrul unui dosar penal de furt calificat.

IPJ Bistrița Năsăud / Foto:  arhiva