Oricine poate participa! Au început înscrierile online…

Firmele, studenții, designerii și alți inovatori din România pot câștiga unul dintre 3 premii a câte 50.000 de euro puse în joc la un concurs de idei și proiecte care reduc deșeurile de plastic, organizat de Comisia Europeană.

Înscrierile la Concursul european pentru inovare socială, ediția 2019 sunt deschise până joi, 4 aprilie, ora 12:00 (CET), pe site-ul oficial, AICI.

În octombrie 2019, juriul independent va stabili cele trei proiecte care vor primi fiecare câte 50 000 EUR, a informat Comisia Europeană, într-un comunicat remis StartupCafe.ro.

La Concursul european pentru inovare socială se pot înscrie:

– inovatorii sociali,
– antreprenorii, a studenții,
– designerii,
– firmele,
– creatorii și actorii schimbării – orice persoană care are o idee inovatoare și creativă cu privire la schimbarea trendului în ceea ce privește deșeurile de plastic

Obiectivul concursului european pentru inovare socială 2019 este de a sprijini ideile și proiectele care duc la reducerea cantității de deșeuri de plastic și a aruncării de gunoaie pe domeniul public prin schimbarea și îmbunătățirea proceselor existente sau prin introducerea unor produse și inițiative noi.

Sursa:StartupCafe.ro / Foto: colaj