Probabil într-un puseu de ipocrizie maxima, primarul D. Florea le spune “sa facă autostrada dacă au zis ca o fac”. Mai transmite ca el sta și așteaptă finalizarea.

Intr-o declarație pentru agenția Mediafax, primarul din Târgu Mureş, următorul oraş care ar fi legat de Autostrada Transilvania după finalizarea lotului Câmpia Turzii-Iernut, spune că aşteaptă ca cei care s-au angajat să construiască autostrada să o şi facă.

„Au responsabilitatea cei care s-au angajat să facă asta. Şi dacă s-au angajat, aşteptăm să o fie o realizare. Şi Consiliul Judeţean să facă legăturile, să nu rămână doar o autostradă suspendată la Târgu Mureş. Ce să spun, că ne bucurăm? Aşteptăm să fie gata!”, a declarat Florea pentru MEDIAFAX.

Pai stimabile, cam asa se rezolva lucrurile, stam și așteptăm? Știm ca autostrada nu e neapărat treaba directa a primarului, dar in 20 de ani, timp în care ai făcut parte din mai multe partide prin care te-ai perindat și care s-au aflat la conducerea tarii, n-ai putut sa faci chiar nimic? Chiar asa important ai fost ca nu te-au băgat în seama?

Sa dai din gura vedem ca te pricepi, da’ cu promisiunile matale cum stam?! Ce se mai aude din ce ai promis în ultimii 20 de ani, de scoli, de transport, de spital regional, de Muresul Digital, etc (de trasnaile de genul telegondolei sau mutarea Gării CFR, nu ne interesează), ce facem, cât sa mai stam și sa așteptăm?

Pai nu așteptăm noi? Stam și așteptăm liniștiți ca mai e puțin și în 2020 scăpăm de dvs. și de yesmanii din jur! Oricine vine în loc, mai rău e imposibil sa fie! Doamne ajuta!

MS / Foto: colaj