Târgumureșenii aleg confortul.. .

Nu există supriză mai plăcută decât să primești un pachet. Iar pentru iubitorii de cafea, nu există sentiment mai plăcut decât o cafea livrată direct la ușa lor.

Pe baza studiilor făcute*, 90% din cei întrebați ne-au confirmat că ar fi încântați de ideea unui serviciu de home delivery în ceea ce privește cafeaua consumată. Oare de ce? Ei bine, pentru că:

1. Cafeaua este sursa vieții.
2. Există o cerere mare de cafea, pentru că… vezi punctul 1.
3. Este un produs consumabil, astfel încât oamenii au constant nevoie de ea și pentru că… vezi punctul 1.
4. Nimeni nu vrea să rămână fără, pentru că… vezi punctul 1.

Așa că am zis, de ce nu?

Abonamentul de cafea lunar reprezintă o modalitate excelentă de a aduce puțină varietate în ritualul tău de cafea. În plus, abonamentele de cafea pot fi cadouri minunate – perfecte pentru orice cunoscător de cafea care are deja totul.

Serviciul de abonament home delivery de la 112 Coffee & Co. îți poate oferi următoarele:

• Boabele de cafea proaspăt prăjite și livrate direct la ușa ta. Asta înseamnă că vor fi închise ermetic, pentru ca aroma lor să se păstreze un timp mai îndelungat.
• Abonamentul tău de cafea îți oferă o varietate vastă de cafele, având oportunitatea să încerci diferite soiuri din diferite părți ale lumii.
• Abonamentul se poate personaliza: e decizia ta cu ce frecvență îți livrăm cafeaua, pentru a-ți asigura un lot proapăt prăjit de fiecare dată când ai nevoie.

Pe scurt, abonamentul nostru de cafea îți aduce cafeaua proaspăt prăjită direct la ușă, de câte ori vrei, fără ca tu să depui vreun efort. Sună bine, nu-i așa?

Pentru mai multe detalii accesează pagina web www.112coffee.com și hai să ne cunoaștem mai bine!