Europarlamentarul Judith Sargentini (europarlamentara din Olanda) i-a reproșat Mariei Grapini (din România) că „a sărit” cu numărătoarea un vot dat în favoarea fostei șefe a DNA, Laura Codruța Kovesi, în Comisia pentru libertăți civile, justitie și afaceri interne (LIBE) a PE, scrie ziare.com.

Românca nu a greșit în defavoarea francezului…

Maria Grapini a fost cea care a inceput. „22”, a spus europarlamentarul roman, dupa ce a numarat voturile in cazul candidatului francez Jean-Francois Bohner.

…dar a greșit în cazul compatrioți!

Urma numărătoarea voturlior în cazul Kovesi. În momentul în care Grapini ia buletinele de vot și începe să le numere, două dintre acestea par a fi lipite.

„Ho, ho, ho”, o întrerupre Sargentini, potrivit imaginilor. “Trei, trei, trei”, țipă Grapini, care-și dă seama că a greșit. „Îmi cer scuze”, a adăugat ea.

„Nu. Dar lasă-mă pe mine să fac asta!”, îi spune Sargentini. Ea reia numărătoarea și îi ies cele 26 de voturi date pentru Kovesi.

„Ok”, se resemnează Grapini.

Maria Grapini a fost critică la adresa Laurei Codruța Kovesi. Ea a a încercat și în timpul audierilor să o pună în dificultate pe fosta șefă a DNA.

Sursa: digi24.ro / Foto: captura