Comunicat PNL Târgu Mureș…

Organizația Municipală Târgu-Mureș a Partidului Național Liberal informează opinia publică asupra faptului că joi, 28 februarie 2019, în ședința Consiliului Local Municipal, Partidul Național Liberal va fi reprezentat de un singur consilier local, în persoana doamnei Theodora Benedek și că orice poziție exprimată verbal sau prin vot în ședința de mâine a Consiliului Local, de către orice alți consilieri locali, NU REPREZINTĂ PUNCTUL DE VEDERE A PARTIDULUI NAȚIONAL LIBERAL.

Reamintim că, în conformitate cu prevederile legale, foștii consilieri locali Radu Liviu Todoran, Călin Moldovan, Dumitru Matei, Vasile Miculi şi Pavel Dumitru NU MAI SUNT MEMBRI AI PARTIDULUI NAȚIONAL LIBERAL.

Deși am sesizat Instituția Prefectului județul Mureș, în vederea emiterii Ordinului de încetare a mandatelor de consilieri locali și vacantarea locurilor din Consiliul Local, domnul Mircea Dușa nu a emis, până la această oră, acest Ordin de Prefect.

În cazul în care Ordinul Prefectului nu va fi emis până la ora începerii ședinței de Consiliu Local Municipal, atât participarea acestor foști consilieri la ședința Consiliului Local Municipal, cât și eventualul vot al acestora în cadrul ședinței sunt nelegale.

Atragem, de asemenea, atenția președintelui de ședință și Secretarului Municipiului Târgu Mureș, că primirea în sala de ședințe, în calitate de consilieri, a celor cinci persoane, luarea în calculul cvorumului de ședință a acestora și înregistrarea votului lor reprezintă o situație cu posibile implicații penale, de care Partidul Național Liberal va ține cont.

Sursa: Ervin Molnar, Președinte PNL Târgu Mureș /  Foto: colaj