Din respect pentru alegatori: 27 de proiecte inițiate, prezenta la ședințe de 100%…

Raportul anual de activitate al fiecărui consilier local este cerut de lege, dar nu obligă și nu sancționează, este o forma minimala de respect fata de cetățenii care l-au ales să le reprezinte interesele în ce privesc hotărârile pentru oraș.

Aici se poate vedea care dintre aleșii locali a arătat respect fata de alegători si si-a postat aceste rapoarte in anii anteriori și veți vedea că toți cei apropiați de PNL-ALDE, UDMR și PSD, inclusiv viceprimarul, nu l-au făcut și nu l-au postat pe websiteul primariei aici.

Așadar, unul dintre cei putini care arata respect fata de alegători este consilierul local POL, Radu Bălaş, care îşi prezintă raportul de activitate pe anul 2018.

A fost anul în care UDMR, PNL şi PSD au făcut un pact, prin care au decis să respingă proiectele iniţiate de către consilierii POL. Ca atare, din cele 10 proiecte iniţiate anul trecut de către Radu Bălaş, doar 3 au fost aprobate.

În doi ani şi jumătate de mandat, el a iniţiat 27 de hotărâri de consiliu local (19 aprobate şi unul în dezbatere), fiind cel mai prolific consilier local din Târgu Mureş.

Prezenţa sa la şedinţele de plen a fost de 100%. Din totalul celor 403 hotărâri de consiliu aprobate în anul 2018, Radu Bălaş a votat „pentru” în cazul a 283, ceea ce reprezintă un procent de 70,2 %. Raportul complet, aici.

Sursa: oameniliberi.com