Va spuneam ieri, că după 20 de ani de administrație „performantă”, ne ajung toate gunoaiele din urmă și la propriu și la figurat.

La propriu, ieri, administratorul Asocierii firmelor Iridex Group Import Export SRL și Servicii Salubritate București SA, care administrează depozitul ecologic de gunoi de la Sanpaul, a oprit la poarta masinile apartinand Salubriserv SA, compania care se ocupa exclusiv de colectarea gunoiului din Tirgu Mures.

Am urmărit toate declarațiile și știrile din ultimele 24 de ore pe aceasta tema în speranța că această nouă problema grava, creata de conducătorii primariei Tirgu Mures, va fi rezolvata rapid. Ce sa vezi, în afara de unele declarații ambigue și fără niciun fond, date de oameni micuți împinși în fata de șefii lor din primărie sa scoată castanele din foc, nimic.

Lăsând ironia și oamenii mici la o parte, va spunem ca situația devine una extrem de grava, suntem deja în a treia zi în care gunoaiele zac în mașini de gunoi, în containere, pe lângă și pe străzi.

Le atragem atenția ca acest lucru este un atentat la sănătatea populației!

Unde este acum primarul care publica în ultima vreme doar pilde pe pagina proprie, unde este consilierul Siletina care umple netul de brasoave, unde sunt toți vorbaretii acum?

De ce nu au curaj sa iasă și sa le spună targumuresenilor care este situația reala și câte zile vor mai sta gunoaiele pe străzi? Oare ii prinde cu ele concertul “gratuit” Boney M. sau se gândesc sa le împartă femeilor de 8 Martie?

MS / Foto: colaj