Eliberarea penalilor, printre cele mai grave probleme din justiţie…

Desi nu s-a intamplat in Mures, prezentam cazul care scoate la iveală din nou problemele grave din justiţie, unele dintre ele, cele reprezentand eliberarea detinutilor, fiind printre motivele care au scos aseara zeci de mii de oameni in strada, inclusiv la Tirgu Mures.

Acum, vorbim despre un violator în serie al cărui loc este după gratii, nu în libertate. Acest bărbat, pe numele lui Iulian Fentzel, este un recidivist notoriu. Are 4 condamnări până acum. În total, a agresat sexual cinci femei. De fiecare dată însă a fost eliberat pentru bună purtare, după ce a ispăşit doar jumătate din pedeapsă. Ultima oară a ieşit din puşcărie în noiembrie anul trecut când mai avea de executat 1.500 de zile.

Iulian Fentzel, un violator în serie. A făcut noi victime după fiecare eliberare din închisoare. Vineri noapte, în doar trei ore, a atacat două tinere din Bucureşti.

Cele două femei veneau de la serviciu după tura de noapte. Undeva în apropierea staţiei de metrou Jiului, bărbatul de 61 de ani le-a tăiat calea, iar sub ameninţarea cuţitului, le-a forţat să o ia pe prima stradă la stânga, pe un teren viran, unde a abuzat de ele.

Prima victimă a fost o tânără de 34 de ani. A urmărit-o după ce a ieşit de la metrou. Nu a avut nicio şansă să scape din mâinile lui. După ce a fost violată, femeia a alergat la poliţie. Mai mulţi agenţi au pornit în urmărirea lui şi l-au capturat mai repede decât se aşteptau.

Polițiștii l-au prins când ataca din nou. Într-o clădire dezafectată, bărbatul de 61 de ani încerca să abuzeze sexual o altă tânără.

Tânăra de 27 de ani era singură, noaptea, pe stradă, când a fost răpită. Violatorul i-a furat şi banii pe care îi avea la ea, 500 de euro.

La audieri, Iulian Fentzel a recunoscut totul şi a susţinut că regretă ce a făcut.

A fost condamnat până acum de patru ori. În total, aproape 30 de ani de închisoare. Dar a reuşit să păcălească sistemul de fiecare dată. Poza în deţinutul model şi astfel a fost mereu eliberat după ce executa doar jumătate din pedeapsă.

Individul a fost arestat pentru 30 de zile. Şi trebuie să execute şi restul de pedeapsă. Adică, 1500 de zile.

Aici si-a dus victimele…

Sursa: observator.tv /  Foto: captura