Tanarul inconstient a spart initial o casa…

La data de 21 februarie a.c., în jurul orei 22,30, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 8 Petelea, au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier, respectiv o autoaccidentare, pe raza localităţii Petelea.

Poliţiştii au identificat conducătorul autoturismului, în persoana unui tânăr de 19 ani, din municipiul Reghin, iar întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la unitatea medicală pentru recoltarea de probe biologice.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, în urma activităţilor specifice efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că la aceeaşi dată, tânărul în cauză ar fi sustras autoturismul implicat în accidentul rutier, din faţa unui imobil din municipiul Reghin, iar din interiorul imobil respectiv ar fi sustras un laptop, care a fost identificat ulterior de către poliţişti, în autoturism.

IPJ Mures /  Foto: colaj arhiva