După 20 de ani de administrație “performantă”, ne ajung toate gunoaiele din urma…

In aceasta dimineata, administratorul Asocierii firmelor Iridex Group Import Export SRL și Servicii Salubritate București SA, care administrează depozitul ecologic de gunoi de la Sanpaul, a oprit la poarta masinile apartinand Salubriserv SA, compania care se ocupa exclusiv de colectarea gunoiului din Tirgu Mures.

Conform unor informatii, acestia au luat decizia radicala din cauza datoriilor imense acumulate de catre Salubriserv, circa doua milioane de lei. Salubriservul acuza primaria Tirgu Mures care la randul ei nu si-a platit facturile, datorii restante confirmate, cu nonsalanta, chiar de primarul Florea Dorin.

Pe langa oprirea masinilor de gunoi, administratorul depozitului de deseuri Sanpaul a mai anuntat ca, conform unei clauze din contractul care este valabil pana in vara lui 2019, daca nu se efectueaza platile restante, vor proceda la rezilierea unilaterala a contractului incepand cu data de 1 martie 2019.

Din pacate, toate aceste restante neplatite de primaria Tirgu Mures – ocupata probabil cu platile pentru concertele “gratuite”, ca doar nu vine Boney M. de 8 martie fara plata in avans -, se vor rasfrange direct asupra targumuresenilor, care vor ramane cu gunoiul pe strazi pana la rezolvarea acestei stringente probleme. Revenim cu amanunte.

Cum va spuneam, intre timp, pe pagina primariei Tirgu Mures nu apare nimic referitor la aceasta “mica” problema, dar apare…

MS /  Foto: colaj