ATENTIE, Siletina si Transport Local Tirgu Mures…

Ieri, o fetița de 12 ani care statea pe o bancă improvizată dintr-un microbuz de transport in comun, a cazut pe carosabil cand ușile vehicului s-au deschis în mers. Căzătura puternică i-a fost fatală copilei, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.

O alta tanara, in varsta de 17 ani, a fost grav rănită în ianuarie, când se afla într-un autobuz apartinand Transport Local Ploiesti, și s-a ridicat să facă loc unui pasager. S-a sprijinit de unul dintre geamuri care s-a spart. Tânăra a căzut în cap pe asfalt în timp ce autobuzul se deplasa. Alina a fost operată la cap și acum e imobilizată la pat.

Revenind la Tirgu Mures, pe langa zecile de materiale publicate in ultimul an, cu autobuze in flacari sau ramase in mijlocul drumului, in ultimele zile, retelele de socializare au fost pline de imagini si clipuri video care aratau autobuze apartinand Siletina & Transport Local Tirgu Mures circuland cu usile deschise sau cu ele legate cu cozi de matura sau crengi.

Consideram ca nu este necesar sa le mai explicam la ce pericol sunt expusi calatorii targumureseni. Dorim sa le atragem atentia celor care pun viata targumuresenilor in pericol ca aceste fapte au depasit de multa vreme orice limita.

Maior Claudiu de la Siletina si Florea Dorin de la primarie, ATENTIE!

Potrivit unei HG, vehiculele mai vechi de 8 ani ar trebui să fie scoase din uz pentru că reprezintă un pericol. A voastre, care transporta targumuresenii, cam cate zeci de ani au?!

Daca nici asta nu va impresioneaza, va anuntam ca tanara ramasa paralizata cere acum despăgubiri de un milion de euro, sa nu ziceti ca nu v-am spus.

Update: ATENȚIE! Imaginile video sunt surprinse de un calator la puțin timp după ce am publicat materialul! >>> Video preluat partial: Sinka Judit

La acest gen de situatii, surprinse in Tirgu Mures, ne referim:

MS / Foto: colaj