Afara mai era si ceata densa! Ceilalti soferi sunau disperati la 112…

In aceasta dimineata, un bătrân în vârstă de 77 de ani, din Alba, a fost prins de poliţişti în timp ce conducea pe contrasens, pe autostrada A1, in conditii de ceata densa. Mai mulţi şoferi au sunat disperaţi la 112, după ce s-au întâlnit pe autostradă, pe contrasens, cu soferul care îşi vedea liniştit de drum.

În zona kilometrului 310, poliţiştii rutieri au identificat şi blocat în trafic maşina condusă de bătrânul de 77 ani.

Şoferul a fost amendat cu 1.160 de lei, iar poliţiştii au decis să îi reţină permisul de conducere pentru următoarele 60 de zile.

“Totodată, conducătorul auto a fost sancționat contravențional și cu avertisment și reținerea certificatului de înmatriculare al autoturismului pe care îl conducea, conform art. 101 alin. (1) pct. 11 și art. 112 alin. (1) lit. d) din O.U.G. nr. 195/2002 în vigoare, pentru deficiențe majore la sistemul de iluminare-semnalizare”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Şofer din Alba, prins pe CONTRASENS, pe Autostrada Sebeş-Sibiu. Circula pe banda a doua, în condiţii de ceaţă❗#VIDEOUn şofer din Alba, în vârstă de 77 de ani, a fost prins conducând pe contrasens, pe Autostrada Sibiu – Sebeş, marţi dimineaţa. Mai mult decât atât, circula pe ceaţă densă, pe a doua bandă a autostrăzii, în sens opus. Poliţiştii i-au reţinut permisul, i-au dat amendă de 1.160 lei şi i-au reţinut şi certificatul de înmatriculare al maşinii, ce avea grave defecţiuni la sistemul de iluminare şi semnalizare.S. Alba24

Publicată de Info Trafic 24 pe Marţi, 19 februarie 2019

Video: info trafic 24