Peripețiile lui Lord…

O poveste incredibilă petrecută în Ludus a pus mii de români în mişcare. Cu toţii au ajutat la găsirea lui Lord, un labrador furat de 3 indivizi. Momentul a fost suprins de o cameră de supraveghere, iar unuia dintre hoţi i s-a văzut chipul.

Apelul publicat de noi ieri, la momentul disparitiei: Catelus furat din curte de 3 indivizi! Poate ii recunoaste cineva

La câteva ore după ce l-a furat pe Lord, hoţul a ajuns pe o stradă din Cluj, l-a fotografiat şi a publicat poza cu el pe un site de anunţuri pentru a-l vinde. Imediat, o doamnă din judeţul Maramureş, care văzuse şi ea povestea câinelui, a realizat că este vorba chiar de labradorul furat.

Femeia le-a trimis proprietarilor fotografia.

Individul cerea 220 de euro pe câine, iar temerea familiei era că cineva îl va cumpăra fără să ştie că este furat.

Ce a urmat însă este cu adevărat demn de film. Hoţul s-a uitat la Știrile PRO TV şi şi-a dat seama că i se vede chipul. Aşa că a sunat disperat la cei de la care îl luase pe Lord.

Alex, proprietarul câinelui: “A spus: Alo, io sunt ăla care ţi-a furat pe Lord şi vreau neapărat să ţi-l înapoiez şi îmi cer scuze.”

“Era foarte speriat la telefon şi dornic să ni-l inapieze pe Lord…”, spune și proprietara.

Hoţul nu ştia însă că dăduse spargerea la o familie de poliţişti. Individului i s-a organizat un flagrant şi a fost prins când a venit să înapoieze animalul. Anchetatorii au pus mâna şi pe ceilalalti doi complici. Cât despre simpaticul căţel, s-a întors acasă.

Sursa:ProTV.ro