Deputatul de Mures Lavinia Cosma, intr-o postare video, solicita demisia directorului aeroportului Transilvania, Peti Andras, in urma “accidentului sau incidentului” din aceasta dimineata.

Aceasta povesteste despre o “intamplare nefericita” referitoare la cursa Tirgu Mures – Bucuresti. Avionul a fost tinut pe pista o jumatate de ora pentru ca personalul din aeroport nu stia sa intocmeasca actele de zbor. Conform deputatei “este un caz revoltator” datorat unor “lupte intre clanurile din aeroport”. In finalul inregistrarii video, pe care o redam mai jos, Lavinia Cosma ii solicita o ancheta presedintelui CJ Mures si demiterea de urgenta a directorului aeroportului Transilvania, Peti Andras.

In alta ordine de idei, ii transmitem deputatei ca am publicat o serie de materiale cu privire la conducerea defectuoasa a aeroportului Transilvania, nu trebuia sa astepte sa suporte pe propria piele una dintre disfunctionalitatile existente, probabil cea mai minora dintre ele, pentru a cere masuri din postura pe care o detine, cea de ales al judetului Mures in Parlamentul Romaniei.

Strict referitor la cursele Tirgu Mures – Bucuresti este bine stiut faptul ca acestea sunt “cu dedicatie” pentru parlamentarii din zona, pentru a se putea deplasa confortabil la serviciu 2,3 alesi, avand un program de zbor care le face total nerentabile atat pentru TAROM cat si pentru marea majoritate a muresenilor, circuland mai mereu aproape goale.

MS /  Foto: colaj