Poliţiştii din Alba Iulia l-au reţinut pe un bărbat care este cercetat pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire. În după amiaza zilei de 13 februarie 2019, orele 16,50, într-o staţie de autobuz, l-ar fi agresat pe un cunoscut cu care anterior ar fi avut un conflict.

În urma cercetărilor poliţiştii au stabilit că, la data de 13 februarie 2019, în jurul orei 16,50, pe fondul unor discuţii contradictorii, doi bărbaţi, unul de 36 de ani, din Mediaş şi altul de 45 de ani, din Sighişoara, judeţul Mureş, care se cunoşteau in prealabil, s-au agresat reciproc, într-o staţie de autobuz.

În urma agresiunii, bărbatul de 45 de ani a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş pentru efectuarea unei intervenţii chirurgicale.

În cursul aceleiaşi zile, faţă de bărbatul de 36 de ani s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore urmând ca în cursul zilei de astăzi, 14 februarie 2019 sa fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi luarea măsurilor legale.

Faţă de cei doi bărbaţi cercetările sunt continuate de către poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Atentie, imagini video cu puternic impact emotional…

IPJ Alba /  Video: ziarulunirea.ro / Foto: colaj