Maine, 15.02.2019, intre orele 12.00 – 13.30, Federatia Sindicatelor Gaz Romania vor picheta, sediul E-ON Romania din Tirgu-Mures, bdul Pandurilor, nr. 42. Impreuna suntem puternici!, se arata intr-un comunicat emis in urma cu putin timp de CNSLR Fratia.

Protestul a fost anuntat in urma cu o saptamana, cand acestia transmiteau ca “ignorarea propunerilor, nepăsarea și modul de relaționare au alimentat în ultimul timp tensiunile existente, determinandu-ne să apelăm la toate formele de acțiuni sindicale pentru a iniția drumul către o salarizare decentă și echitabilă.”

Dupa anuntul sindicatelor, conducerea companiei E.ON România anunta ca “este pe deplin conştientă de aşteptările angajaţilor şi îşi exprimă întreaga deschidere pentru continuarea negocierilor salariale cu partenerii de dialog social, însă acestea trebuie să fie transpuse în contextul economic și financiar dificil pentru companie.”

Se pare ca negocierile se afla intr-un vizibil impas din moment ce s-a anuntat mentinerea deciziei privind protestul de maine.

MS /  Foto: colaj