Se întorcea de la cumpărături acasă la cei 3 copii…

O femeie a fost împușcată în cap de polițiști, în Mureș, în momentul în care forțele de ordine încercau să oprească un șofer care nu a oprit în trafic.

Femeia în vârstă de 59 de ani este căsătorită şi are trei copii, doi băieţi şi o fată.

“La data de 8 februarie a.c., în jurul orei 19.50, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Reghin a efectuat semnal regulamentar de oprire unui conducător auto aflat în trafic. Acesta nu a oprit la semnalul polițiștilor și și-a continuat deplasarea. Din acest motiv, polițiștii rutieri au plecat în urmărirea autoturismului, care a fost dat în consemn polițiștilor din cadrul Sectiei de Poliție Rurală nr. 6 Brâncovenești, întrucât se îndrepta în direcția respectivă”, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

Ulterior, polițiștii din localitatea Aluniș au depistat autoturismul și pentru că șoferul nu a oprit nici de această dată, un polițist a tras cu arma, iar glonțul a lovit, în zona capului, o femeie, de 59 de ani, din localitatea Aluniș, care se afla în zona respectivă, în calitate de pieton.

Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Mureș, fiind apoi transferată la Spitalul Clinic Județean Cluj- Clinica de Neurochirurgie, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Sursa:ProTv.ro