Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor Electrica SA, legal și statutar întrunită în data de 7 februarie 2019, a ales trei noi membri în Consiliul de Administrație, pentru ocuparea posturilor vacante de administratori.

Noii membri ai Consiliului de Administrație al Electrica sunt: Radu Mircea Florescu, Dragoș Andrei și Niculae Havrileț. Din Consiliul Electrica SA, compus din șapte membri, mai fac parte: Valentin Radu, Gicu Iorga, Ramona Ungur și Bogdan Iliescu, se arată într-un comunicat al Electrica. Durata mandatului administratorilor aleși va fi egală cu perioada care a rămas până la expirarea mandatului aferent pozițiilor vacante, respectiv până la 27 aprilie 2022.

Targumureseanul Niculae Havrileţ, fost preşedinte al Autorităţii de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) şi actual consilier al ministrului Energiei, Anton Anton. Havrileţ a condus timp de cinci ani ANRE, de unde a incasat peste 120.000 de euro in ultimul an. Noul post ii va aduce cu siguranta un venit de peste 200.000 de euro anual.

Niculae Havrileţ a fost in trecut vicepreşedintele PNL Târgu Mureş şi consilier local. Acţionar la o firmă din domeniul gazelor naturale – SC Gascop SRL, membru Club Rotary Mureş şi membru Agenda 2009, conform Mediafax.

MS /  Foto: Niculae Havrileţ