Detalii cutremuratoare despre nenorocirea familiei din Sighişoara…

Tot oraşul o plânge pe Larisa, adolescenta din Sighişoara moartă împreună cu tatăl ei, în accidentul de la Dumbrăveni. Tatăl şi fiica sa au murit aseară într-un grav accident, după ce bărbatul a vrut să facă o depăşire, dar a pierdut controlul volanului.

Mama şi cealaltă fetiţă au scăpat cu viaţă, dar au fost grav rănite. Tânăra care şi-a pierdut viaţa avea planuri mari. Se întorceau cu toţii de la Cluj, unde studiaseră ofertele facultăţilor.

Tragedia s-a petrecut pe Drumul Naţional 14, între Mediaş şi Sighişoara, în zona oraşului Dumbrăveni.

Părinţii şi cele două fete fuseseră la Cluj, pentru că fiica cea mare voia să se înscrie în toamnă la facultate.

Mai aveau 30 de kilometri până acasă, când drumul li s-a sfârşit brusc.

Şoferul mergea cu viteză şi, la un moment dat, a vrut să depăşească altă maşină, dar a lovit o dubiţă. Tatăl şi fiica cea mare au murit pe loc.

Sora mai mică şi mama, care stăteau în spate, au avut mai mult noroc. Ele au fost transportate la spital. Şi şoferul dubei a fost rănit.

“Din primele cercetări, se pare ca accidentul s-ar fi produs pe fondul vitezei neadaptate. Pe Drumul Național 14, la kilometrul 66+800 de metri, pe un tronson în curbă la dreapta, un șofer în vârstă de 45 de ani din județul Mureș, care conducea un autoturism pe sensul Mediaș-Sighișoara a pierdut controlul direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă regulamentar din sens opus de către un bărbat în vârsta de 61 de ani, din județul Alba. Din impact a fost acrosat și autoturismul aflat în spatele mașinii care a pătruns pe contrasens. În urma coliziunii, au rezultat decesul șoferului din Mureș și al unei tinere în vârstă de aproximativ 20 de ani, rănirea grava a unei adolescente în vârstă de 16 ani, a unei femei de 45 de ani, toate 3 din Mureș, pasagere în același autoturism, și rănirea șoferului autoutilitarei. Din al treilea autovehicul nu au fost persoane rănite”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Larisa isi dorea sa ajunga studenta. Dumnezeu s-o odihneasca in pace…

Video:oradesibiu.ro / Foto: Alexandru Andrei