Din pacate pentru el, a noastre circula prea incet 😉 …

Cetăţeanul italian care pretindea că este doctor a fost depistat de poliţişti în timp ce încerca să iasă cu trenul din ţară, pe la Punctul de Frontieră Curtici, informează IGPF.

Conform Poliţiei de Frontieră, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Curtici, judeţul Arad, au depistat un cetăţean italian căutat de autorităţile române într-un dosar de înşelăciune.

Falsul medic italian Matteo Politi, care a operat în clinici din România sub numele de Matthew Mode, a fost preluat de o echipă operativă a Poliției Române și va fi adus în cursul zilei de miercuri, 6 februarie, în Capitală.

”În data de 06.02.2019, ora 06.11, la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici (feroviar), I.T.P.F. Oradea, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, călătorind ca pasager într-un tren Inter Regio, pe relaţia București – Budapesta, numitul M. P., în vârstă de 38 de ani, care la controlul de frontieră s-a legitimat cu un paşaport italian.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei era emisă o alertă, având ca obiect punerea in aplicare a unui mandat de aducere emis de către autorităţile române, persoana în cauză fiind cercetată într-un dosar de înșelăciune.

Cetățeanul italian urmează a fi predat în cursul zilei unei echipe operative din cadrul Poliţiei Române, în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, potrivit Poliîiei de Frontieră.

Sursa: protv.ro /  Foto: colaj captura