Nu a fost prea inspirat cu identitatile folosite 😉 …

Un poliţist sub acoperire a înspăimântat mai multe zile oamenii din judetul vecin. Zeci de apeluri au fost primite la 112, locuitorii oraşului Sibiu reclamând prezenţa bărbatului şi ceea ce făcea el, după ce suna la uşile apartamentelor din oraş.

Alarma a fost dată mai întâi pe facebook, unde mai mulţi sibieni au semnalat prezenţa unui bărbat cu un comportament dubios în apropierea locuinţelor lor. Ora de Sibiu a primit de asemenea mesaje de la simbieni, care povesteau ce au trăit în prezenţa individului.

Odată distribuită în mediul online, fotografia a devenit virală. Zeci de oameni au povestit că l-au văzut pe individ atât în Hipodrom, unde s-a recomandat ca “vânzător de blugi”, cât și în Vasile Aaron, unde s-a recomandat ca angajat la Evidența Populației.

La începutul săptămâni, Poliţia din Sibiu a făcut lumină şi l-a identificat pe bărbat. “Pentru noi nu este un caz. Până în prezent nu am fost sesizați despre nicio faptă sau contravenție comisă de această persoană. Putem spune cu certitudine că nu este polițist în cadrul IPJ Sibiu. Face parte din cadrul MAI și se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu. Mulțumim cetățenilor pentru spiritul civic, dar nu este cazul să se agite mai mult decât la nivel de informare a noastră, pentru că nu este un pericol.”, a declarat comisar șef Tiberiu Ivancea, șeful IPJ Sibiu.

Șeful poliției sibiene a explicat că bărbatul a cărei poză a fost făcută publică pe rețelele de socializare ale mămicilor din Sibiu și despre care s-a scris că ar fi bătut la mai toate ușile din oraș, nu este o amenințare pentru nimeni, iar asta pentru că este un agent sub acoperire. .”Domnul era în misiune. Am fost informați de la București și nu ni s-au dat mai multe amănunte. Face parte din MAI, dar nu știu să vă spun din ce structură sau din ce județ este.”, a spus Tiberiu Ivancea.

Sursa: oradesibiu.ro