O poveste cu final fericit, datorata oamenilor care au distribuit mesajul…

De ceva vreme, Codruta a pornit in cautarea familiei. Datorita unor oameni de bine, mesajul ei a fost distribuit pe mai multe grupuri de pe retelele de socializare, astfel, intr-un final tanara si-a gasit parintii si fratii naturali.

Iata cum suna mesajul tinerei:

“Revin cu același anunț în speranța că cineva își va aduce aminte de părinții mei:
Sunt în căutarea mamei mele biologice GABOR TEREZA, ultimul domiciliu cunoscut era pe strada Bărăganului, Târgu Mureș, județul MUREȘ. Numele meu a fost GABOR CODRUȚA, născută la data de 9 ianuarie 1990, la Spitalul nr. 1 din Craiova. Pe atunci mama mea era o adolescentă de 15 ani. Din cauza greutăților îndurate a fost decis că eu să fiu adoptată de o familie canadiană, bună și iubitoare. Pe 23 decembrie 2016 am făcut un anunț aici public cu speranța să îmi găsesc familia biologică. Din păcate, nu am reușit să o găsim. La vechea adresă foarte puțini oameni au recunoscut-o pe mama mea, dar nimeni nu a știut unde s-a mutat.”

In urma cu cateva zile, una dintre persoanele care s-au implicat in ajutorul Codrutei, Diana Maria Rus, a anuntat ca apelurile au avut succes:

Familia a fost gasita. In 23 ianuarie 2019, au vorbit prin apel video pe messenger si de atunci mențin legatura intre ei. Fata adoptata are 3 frati mai mici decat ea: Stefan – nascut in 1991, o sora nascuta in 1992 si o sora nascuta in octombrie 2002. Fata adoptata seamana foarte bine cu mama ei la nas, gura, gât si intentioneaza sa vina in Romania ca sa-i viziteze.”

MS /  Foto: The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României