In atentia DNA si nu numai…

Cand apare in aproape toata presa mureseana si pe multe canale social media sustinute cu bani publici, acelasi text copiat de pe pagina proprie a unui consilier local declarat dublu incompatibil si cercetat penal pentru fapte de coruptie alaturi de cel pe care il consileaza, adica primarul municipiului Tirgu Mures, este greu sa nu observi ca se incearca o campanie de denigrare, cu toate “fortele” de care dispun penalii din executivul primariei, prin contractele de publicitate platite cu sume enorme din banii targumuresenilor.

Din acest motiv, dar si din prisma faptului ca proiectul parcarii subterane din centrul municipiului este unul aproape imposibil de realizat – nu doar ca presupune atragerea traficului in zona centrala, total invers de cum se procedeaza in orice localitate civilizata, ci si pentru ca vorbim de o zona istorica -, redam gratuit punctul de vedere al consilierilor POL, care, din pacate, desi au acelasi statut ca restul, nu beneficiaza de “publicitate gratuita” finantata din bani publici.

“Azi a apărut în toată presa scrisă din Tîrgu Mureș un articol publicitar al Primăriei (plătit din buget, deci din banii noștri, ai tuturor), în care Claudiu Maior, consilierul dublu incompatibil al primarului dublu inculpat Dorin Florea, minte cu nerușinare.

Acesta afirmă că cei trei consilieri POL “blochează sistematic și cu rea voință dorințele târgumureșenilor”. Or, în realitate așa ceva e imposibil, câtă vreme POL are doar trei voturi din 23, iar, pentru a bloca ceva, e nevoie de 12 voturi. Nici să vrea, POL, fără votul altor consilieri, nu poate bloca nimic.

Referitor la parcarea subterană, consilierii POL sunt în continuare convinși că nu e cea mai bună soluție, fapt susținut inclusiv de arhitecții participanți la concursul de soluții pentru remodelarea centrului civic. Iar viitorul va demonstra că am avut dreptate.

Faptul că Maior folosește bani publici pentru a denigra trei consilieri locali, este un nou abuz de putere, cu nuanțe penale. Liderii Primăriei au dovedit încă o dată că ăsta e felul lor de a fi: manipulatori, mincinoși și fără scrupule”, se arata in comunicatul POL.

Iata si cateva exemple de material preluat si publicat de “presa” mureseana, de pe pagina consilierului declarat incompatibil si cercetat penal pentru fapte de coruptie…

Anuntul este promovat inclusiv pe pagina primariei…

Iata si sursa textului copiat si distribuit, cel mai probabil cu sustinere materiala din bani publici, de “presa” mureseana…

MS / Foto: colaj