La doar o zi dupa instalarea in functie, noul director isi prezinta prima victorie…

Fara a insista prea mult pe subiect, va prezentam prima mare realizare a proaspatului numit in functia de director executiv Politia Locala Tirgu Mures, Raul – Dacian Matiş, pe care chiar el, sub semnatura, o comunica victorios aratand mandru targumuresenilor cum au fost prinsi doi localnici din Valea Rece cu “cateva surcele”, probabil si astea ramase pe jos dupa ce niste inteligenti din primaria Tirgu Mures au defrisat jumatate de padure la Platoul Cornesti.

In rest, totul e rezolvat! Iata cum suna comunicatul oficial:

“În data de 02 februarie 2019 , ora 10 55, cu prilejul misiunilor de patrulare ,un echipaj de intervenţie din cadrul Direcţiei Poliţia Locală Târgu Mureş a surprins pe strada Londra un atelaj cu tracţiune animală încărcat cu lemne , condus de numiţii M.I. şi G.F. din Valea Rece.

Poliţiştii locali au solicitat intervenţia structurilor competente în gestionarea unor astfel de situaţii , iar la faţa locului s-a deplasat , cu operativitate , un echipaj de la Poliţia Municipiului Târgu Mureş şi pădurarul de zonă , pentru continuarea cercetărilor şi luarea măsurilor sancţionatorii prevăzute de legislaţia în vigoare .

Pe această cale , rugăm cetăţenii municipiului Târgu Mureş să sesizeze ofiţerul de serviciu al Poliţiei Locale la numărul de telefon 0265/250760, de fiecare dată când observă astfel de situaţii,” precizeaza noul director executiv Politia Locala Tirgu Mures, Raul – Dacian Matiş.

Cum va spuneam, probabil sunt ramasitele ce au ramas de aici: Primaria a inceput sa taie copacii. ACUM: 10 dintr-o lovitura!

 

MS /  Foto: colaj