Probabil știind ca zilele lor la primărie le sunt numărate, îndatorează orașul pe 50 de ani…

Astăzi sedință ordinară a consiliului local Targu Mures, s-au trezit alesii locali, cu 5 minute inainte de a incepe ședința, cu doua proiecte de hotariri de consiliu local in regim de urgenta, desi nu era nici o urgenta.

Mai bine spus ei stiau de multa vreme ca nu sunt bani de autobuze si nici de alte investitii, dar ca sa poata sa nu fie dezbatere in comunitate deloc, au decis ca sa se imprumute prin leasing si credite cam cu 140 milioane lei, adica 40% din bugetul total de venituri dintr-un an.

In timp ce alte primarii de prin Ardeal-Crisana si nu numai au reusit sa depuna proiecte si sa le cistige de sute de milioane de lei, ai nostri ”valorosi” PNL-ALDE-PSD-UDMR, care sunt la putere si jos in comunitate si sus la Bucuresti au adus ZERO bani pentru autobuze din fonduri europene atrase de primarie, zero bani investitii in infrastructura.

”Marii” pesedisti aflati la putere, gen alesii locali PAPUC, PUI, BRATANOVICI, BOGOSEL sau parlamentari gen ginerele lui Gliga, Socotar , Buicu , ajutati la greu de gasca vesela din PNL-ALDE si cu voturile slugilor lor din UDMR nu au adus bani de sus de la centru, decit pentru niste cîrpeli la un pod si vreo 2 scoli, iar acum vin si pe ascuns, fara dezbatere in comunitate, voteaza in stilul caracteristic ”noaptea ca hotii” indatorarea municipiului apropiat de maxim posiibil, astfel incit ei sa se poata lauda in campania din 2020 cit au facut.

Toate astea dupa ce in ultimii 18 ani de mandate PNL-ALDE-UDMR-PSD au risipit cam 400 milioane lei pe CIRC, SIFONARI diverse de fonduri publice locale.

Publicată de Dan Mașca pe Joi, 31 ianuarie 2019

Sursa: Fb Dan Masca / Foto: colaj